Најнови вести

2014-03-27Работни позиции во Hyatt, Beaver Creek, CO!
Уште едно големо изненадување за сите Work & Travel студенти: Park Hyatt Creek Resort and Spa- Beaver Creek, CO вработува студенти на Work & Travel програмата! Повеќе
2014-03-21Аплицирањето за Work & Travel програмата продолжува!!
Доколку се уште не се пријави на Work & Travel програмата, тогаш повели во канцелариите на ЗИП Травел! Повеќе
2014-02-27Саем 08 Март: Аплицирањето се уште трае!
Неверојатна понуда на атрактивни компании, интересни локации и супер услови за работа: повелете на саемот на 08 март! Повеќе
2014-02-13Успешно завршен саем - 11 Февруари 2014!
 170 присутни, 150 вработени студенти!  Повеќе
2014-02-07Саем со работодавци - 11 Февруари 2014!
Почитувани студенти, уште еднаш ви го потврдуваме саемот со работодавци кој ќе се одржи на 11 Февруари 2014! Повеќе