Bileta e aeroplanit

 Të nderuar klient,

Të gjitha informacionet në lidhje me biletat e aeroplaneve për më shumë destinacione botërore Ju lutemi shikojeni tabelën më poshtë.Për informatë në lidhje me udhëtimin Tuaj klikoni në CheckMyTrip.com ose kontaktoni me ticketing menager tonin  (02) 3112-963       ;            (02) 3222-443        ose në ticketing@ZipTravel.com.mk.

 

1* Bileta aeroplani deri në Europë:  

 

Zagreb   58 eur round trip
Belgrade   60 eur round trip
Paris   25 eur round trip
London    25 eur round trip
Frankfurt   25 eur round trip
Zurich   25 eur round trip
Rome   25 eur round trip
Budapest   84 eur round trip
Prague   110 eur round trip
Ljubljana   90 eur round trip

  

2* Bileta aeroplani deri në Amerikën Veriore (USA dhe Kanadë):  

 

New York   175 eur round trip
Chicago    291 eur round trip
Toronto   300 eur round trip
Miami    279 eur round trip
Montreal   420 eur round trip
Los Angeles   350 eur round trip


 

3* Bileta aeroplani për destinacionet tjera:

Istanbul   99 eur round trip
Cairo    116 eur round trip
Dubai   50 eur round trip